Задницата несе от неправилен реглаж, ако всичко друго е здраво.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колата е нестабилна отзад
Collapse
X
-
Днес минах стенд тъй като сменях отпред десен кормилен накрайник, момчето пипа и отзад тъй като имаше нужда според програмата. Но ето че и при мен се появи това сеене на задницата при преминаване през неравност. Как трябва да се извърши този реглаж някой може ли да даде данниAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
Преди няколко години сменях разни неща отзад и отпред. Отзад тампони на носачите и разни скърцащи втулки, биелети и тампони на стаб щангата. Отпред рециклаж на шарнири и тампони и др. такива. Още като тръгнах ми направи впечатление, че колата играе отзад. Веднага стенд, но промяна нямаше. За две години минах през няколко стенда в Пловдив и все си е тая, а зимата е ужас. Не яде гуми, не е разкрачена, но е кенеф. Когато купих колата ми правеше впечатление, че задницата е леко отворена поне визуално, гуми не ядеше и беше стабилна. Карал съм я тогава на стенд за да видя каква е тази история, но ми казваха, че няма проблеми. Сега гумите са изправени, обаче колата е нестабилна. Някой ако може да каже съвестен стенд, но и съвестен стендажия в Пловдив и региона да свирка, че вече съм се отказал да се занимавам. То ми умръзна по 25-30 лв и накрая нищо!Алфа...всичко друго е компромис!
http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от to_lose_HEART Покажи съобщениеЗа моята мога да кажа на 100% че няма нищо разбито лично съм проверявал и разглобявал всичко включително и магарето да коригирам страничния наклон. Освен да я направя разкрачена сякаш ще е по добре но дали няма да износва гумите от вътрешната страна
Comment
-
Не всеки и не всяка програма може да направи правилният реглаж на заден мост на 166.
Във форума съм качвал абсолютно правилните стойности на задницата.Който иска да ги потърси.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
И при мен имаше проблем, на ляв завой на 2 пъти за малко да ме изхвърли от пътя. Сменихме втулките на шенкела - дясната видимо доста голям луфт, лявата по-малко. Днес бях на реглаж, момчето оправи задницата и остави предницата, както си беше. Ето резултата. На голямата снимка отгоре е преди реглажа, долу - след. Какво мислите, добре ли е?166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
Comment